Alhambra

Minden családnak megvan a maga életritmusa. Olyan tempója, mely a hétköznapjait és a szabadidejét egyaránt meghatározza. Ha Ön és családja azok közé tartozik, akik sohasem unatkoznak, akkor minden bizonnyal olyan autót keres, mely életstílusához is tökéletesen illeszkedik. Jó hírünk az, hogy nem kell tovább keresnie: a SEAT Alhambra pontosan Önnek való. Nemcsak formás, megnyerő kinézetű családi autó, hanem stílus és erő ötvözete egy jól kihasználható, többfunkciós gépjárműben.

Dizájn

Az Alhambra kiváló külső jegyeit a belső tér gondos kidolgozottsága harmonikusan egészíti ki. Ha beül az Alhambraba rögtön érezni fogja, hogy ezen az autón olyan designerek dolgoztak, akik a részletekre is gondosan odafigyeltek. Ez az autó egyesíti mindazt, amit a jó ízlés, a szép érzék és nem utolsó sorban a praktikus szempontok megkövetelnek.
Üléshuzataink széles választékában minőségi, tartós szövet, bőr vagy Alcantara anyagokkal állunk rendelkezésre.

Technológia

Már a legelső pillanattól kezdődően világossá válik, hogy kategóriájában miért olyan sikeres az Alhambra. A titok nyitja a részletekben rejlik. A tökéletes tervezésű fényszórók (a Signo és Sport változatoknál akár Xenon fényszórók formájában is), az elegáns könnyűfém keréktárcsák (Sport felszereltségtől), az áramvonalas designnal rendelkező motorháztető, a pótféklámpa és a Sport változat elegáns, sötétített üvegezése csak néhány az Alhambra vonzó tulajdonságaiból.

Komfort

Minden család más, így már lehetővé tette, hogy már a Alhambra kitted ki különböző módokon. Így akár a kevésbé is-több, vagy több-több tábor, megtalálod a tökéletes választás.

Szervókormány alapfelszereltség az összes modell, a multi-funkciós kormány – nem kötelező minden verziójában – biztosítja a tempomat és a rádió kezelőfelületének van a keze ügyében, és megtalálod rádió CD MP3 standard az összes modell. Climatronic a szabvány az a hivatkozás, míg a két zóna Climatronic standard a sport, amely lehetővé teszi különböző hőmérsékleti beállítások egyaránt vezető és a hátsó utasok számára.

Ezen túlmenően, az Alhambra is kínál teljes rugalmasságot a belső. Beállíthatja a helyet, hogy megfeleljen minden igényt, a vendégek hét ember kényelmesen, amely lehetővé teszi, hogy 2610 literes rakodási szoba.

Biztonság

Amikor a család, megértjük, hogy nem szeretné, hogy minden esélye, ezért is már felszerelve az Alhambra a legújabb aktív és passzív biztonsági funkciók.

Aktív biztonság – Hozzájárulás a teljesítmény, valamint a nyugalmat. A teljes listát aktív biztonsági funkciókkal lehetővé teszi, hogy Ön és családja, hogy élvezem minden kocsival kényelmet és a bizalmat.

· Anti-lock Braking System (ABS)
· Elektronikus Stabilitás Program (ESP) – monitorok információk a kormánykerék, gumiabroncsok, a fékek és a gázpedál és a szükséges kiigazításokat teszi a fenntartásához ellenőrzést.
· Szükség fékasszisztens (EBA) – rúgásokkal folyamán vészfékezési-hoz szállít a maximális fékerőt a legrövidebb pedál mozgását.
· Elektronikus fékerőelosztóval (EBD) – kiküszöböli a fék halványuló megakadályozza, hogy a hátsó csússzon.
· Kipörgésgátló (TCS) – megakadályozza a meghajtó kerekek megcsúszás.

Passzív biztonság – megnyugtatás az, ha az előre nem látható történik. Abban a valószínűtlen még egy baleset, ez megnyugtató a tudat, hogy Ön és családja a lehető legjobb védelmet.

· Crash tesztelt fejtámla, 3 pontos rögzítés, előre kell feszíteni, a biztonsági öv és a teljes körű Oldalsó ütközés rúd.
· Standard első, oldalsó és függönylégzsák a vezető és az utas
· Első utasoldali légzsák a hatástalanítás
· Választható egy vagy két integrált gyermek ülések ISOFIX-rendszer a viszonyítási alap.
· Dízel változatok jellemzője az új Európai Fedélzeti Diagnosztika rendszer (EOBD), amely szabályozza a motort funkciókat, diagnosztikai problémák és a motor megfelel a kibocsátási szabványoknak.

Technikai adatok

Amelyik a hatalmas benzinmotor, vagy a nagy teljesítményű dízel TDI (tartalmazó szelektív szivattyú injektor technológia) választja kapsz, hogy milyen teljesítményt keres. Akkor megtehetik a benzin-motoros 1,8 20VT 150 LE / 110 kW, vagy menjen az erő és a gazdaság található a 2.0 TDI 140 LE * / 103 kW – is kapható dízel részecskeszűrővel (DPF), amely segít a környezet kibocsátások csökkentése anélkül teljesítményét.

Képek


Hírdetés

JoniPeti Topsite Free TopSite Topsites automatikus bannercsere program - Kontraszt Produkci�