Európa-szerte elismerést aratnak a Seat modelljei

- Portugáliában az Ibiza CUPRA az “Év Sportos Autója”
- Finnországban a SEAT Exeo a 2010-es “Év Autója”
- A SEAT mindkét modellje több komoly vetélytársát is maga mögé utasította

A SEAT modellpalettájának számos tagját tüntették ki a közelmúltban különböző tekintélyes elismerésekkel, egyfelől igazolván a spanyol márka modelljeinek növekvő népszerűségét, másfelől kiemelve azok jellegzetes sportos designját, fiatalos karakterét és alapvető sportosságát.

A SEAT Ibiza CUPRA a “Car of the Year – Crystal Steering Wheel Trophy” zsűrijének jóvoltából Portugáliában az “Év Sportos Autója” (“Sporty Car of the Year”) címet nyerte el. A 2009-es portugál “Év Kisautója” (“Small Car of the Year”) díj elhódítását követően, az új Ibiza 180 lóerős 1.4 TSI motorral és hétfokozatú kettős tengelykapcsolós sebességváltóval (DSG) szerelt, kifejezetten sportos CUPRA változatában ismét győzedelmeskedett vetélytársai felett.

A SEAT Exeo szintén remekül indította az évet, miután Finnországban a legnagyobb példányszámú “Tuulilasi” szakmai magazinnál elhódította a 2010-es “Év Autója” (“Car of the Year 2010″) díjat. Ez az elismerés hűen érzékelteti a SEAT új modelljének bemutatása óta kivívott komoly népszerűségét.

Az egyes modellekről a “Tuulilasi” magazin munkatársai szavaztak, s az Exeo egyértelmű, hatpontos előnnyel győzött a második illetve harmadik helyezett, a Mercedes-Benz E-osztálya és a Volkswagen Polo előtt. E kiváló eredmény szintén jól mutatja a SEAT modellek egyre növekvő elismertségét, a márka vonzó modellekből álló, megújuló kínálatát.

forrás: seat.hu

Legújabb Hírek

Hírdetés

Szólj hozzá


JoniPeti Topsite Free TopSite Topsites automatikus bannercsere program - Kontraszt Produkci�