Képgaléria

Ibiza

Az új SEAT Ibiza feltűnően új vonalvezetést, az aprólékosság új dimenzióját és egy teljesen új belső teret kínál. Minden egyes új tulajdonságot ellenőriztünk, majd újraellenőriztünk egészen addig, amíg tökéletesnek nem találtuk.

56 Fénykép

Ibiza SC

Az Ibiza SC a sportos divat igazi mester-műve, magában foglalja a praktikusságot, a biztonságot, és a teljesítményt is. Bárki is legyen, aki kipróbálja ezt az autót, egyszerre fogja ámulatba ejteni és elcsábítani.

37 Fénykép

Leon

Az új Leon kiváló referenciákkal rendelkező autó. Semmi mással össze nem téveszthető, mindent elsöprő temperamentum, amely tiszta erővel és a legkorszerűbb műszaki megoldásokkal párosul.

40 Fénykép

Altea

Az új Alteában bőséges a helykínálat, a kategóriájában az egyik legnagyobb utastérrel büszkélkedhet, aminek köszönhetően nem csupán egy, hanem inkább két lépéssel is megelőzi versenytársait.

36 Fénykép

Altea XL

Az új Altea XL egy olyan autó, amely teljes mértékben igazodik a környezetéhez, meglepően jó útfekvés, még nagyobb biztonság, még több hely, lágyabb vonalak, és minden, amire csak szüksége lehet.

42 Fénykép

Altea Freetrack

Élvezd a Föld legjobb showműsorát az új Altea Freetrack első ülésein kényelmesen elhelyezkedve. Ezért, amikor közeleg a hétvége, ne feledd, az első sorban egy hely Rád vár.

33 Fénykép

Exeo

Az új SEAT EXEO a legválogatottabb anyagok, a legkorszerűbb technológiák és a legelegánsabb dizájn kiforrott ötvözete, amely dinamikával és teljesítménnyel együtt egyszerűen tökéletes.

38 Fénykép

Exeo ST

Az Exeo ST egyetlen korábbi modellünkhöz sem hasonlít. A legfinomabb anyagok, a legújabb technika, elegáns felszereltségbeli részletek merész keveréke.

53 Fénykép

Alhambra

A SEAT Alhambra nemcsak formás, megnyerő kinézetű családi autó, hanem stílus és erő ötvözete egy jól kihasználható, többfunkciós gépjárműben.

11 Fénykép


Hírdetés

JoniPeti Topsite Free TopSite Topsites automatikus bannercsere program - Kontraszt Produkci�