Tegnap győzött, ma kizárták

Wéber Gábor tegnap a csúcsra ért és megnyerte a SEAT Leon EuroCup első versenyét Monzában, am egészen ellenkezőleg alakult a helyzete, kizárták.

Tegnapi futamgyőzelme nyomán ma a nyolcadik helyről indult Wéber Gábor a SEAT Leon EuroCup, monzai futamán, de a látva a tempóját így sem volt esélytelen a dobogóra. Wéber a rajt után előrébb jött, hamarosan már a negyedik Larinit támadta, akit meg is előzött. A második lassítóhoz viszont az élmezőny szinte egy vonalba érkezet, ahol a magyar pilóta nem fért el és átvágta a sikánt.

Ez még kisebb baj lenne, de nem engedte vissza a megelőzött ellenfelét az eset után. A pilóta áthajtásos büntetést kapott. Csakhogy Wéber Gábor autójában nem volt rádió, mivel az utolsó pillanatban csatlakozott a csapathoz, nem érkezhetett meg Spanyolországból a szabványos rádiókészülék.

Így a csapat megpróbálta a bokszutca falánál a táblával értesíteni, de Wéber nem látta az “in” feliratot és egyszerűen kizárták. A rendezők fekete zászló lengetésével a bokszba parancsolták a nyilvánvalóan csalódott pilótát.

Forrás: vezess.hu / Zengő Dension Team

Legújabb Hírek

Hírdetés

1 Hozzászólás

  1. Autó Tuning Says:

    Igen ilyen sajna előszokott fordulni bár én nem sajnálom ezért, egyszer megesik az ilyen is.

Szólj hozzá


JoniPeti Topsite Free TopSite Topsites automatikus bannercsere program - Kontraszt Produkci�